duminică, 23 februarie 2014

By the Lake

DSC_0027
DSC_0033

En: In spate of the terrible, gloomy weather, we decided to take a walk by the lake yesterday. And in spate of my usuall bad calls when it comes to getting dressed, I nailed it this time with rain boots and a heavy scarf, which protected me from both the mud and the wind. I feel like these boots are one of the best investments I made (now I'm thinking I could also use a pair of green Hunters, but so far these Favollas do the trick just as well). So, in case you still don't own a pair, now's the time!

Ro: Chiar daca nu am mai vazut soarele de cateva zile, ne-am hotarat sa iesim totusi la o plimbare pe malul lacului ieri. Si cu toate ca de obicei nu sunt foarte inspirata cand vine vorba de alegeri vestimentare in ton cu vremea de afara, am nimerit-o de data asta cu cizme de cauciuc si un fular gros, ambele foarte necesare avand in vedere ca ne-am plimbat prin noroaie si ne-a suflat vantul din plin. Cred ca perechea asta de cizme sunt printre cele mai bune investitii ale mele (ma gandesc ca as putea sa mai adaug colectiei si o pereche de  cizme Hunter verzi pe viitor, dar deocamdata mi-e bine cu perechea asta Favolla). De fapt, imi plac atat de mult ca mi-am comandat si versiunea mai scurta, tot din cauciuc negru si tot de pe www.fashiondays.ro. Le astept cu nerabdare de cateva saptamani si vi le recomand si voua cu incredere!

DSC_0018
DSC_0071
DSC_0077
DSC_0074
DSC_0072
DSC_0058
DSC_0076

I was wearing: jacket - Pull&Bear (Similar); top - Zara; leather leggings - H&M (Similar); scarf - Kenvelo; rubber boots - Favolla bought on www.fashiondays.ro.
Am purtat: jacheta - Pull&Bear (Asemanatoare); bluza - Zara; pantaloni piele - H&M (Asemanatori); fular - Kenvelo; cizme cauciuc - Favolla de pe www.fashiondays.ro.

14 comentarii:

  1. Foarte mult imi plac cizmele si chiar acum am deschis intr-un tab linkul paginii Fashion Days urmand sa vad ce gasesc dragut :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur :) Apar campanii noi in fiecare zi si se mai repeta produsele la anumite intervale de timp, dar daca intri des, sigur gasesti ce cauti ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Beautiful pics! The jacket is perfect with the scarf .

    www.shineonsilver.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti sta foarte bine acest outfit chic si relaxat :) La ce lac ati fost?
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  5. Your blog is lovely, I follow You now, hope You follow me back
    http://shopaholicbyilda.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoase sunt pozele, atat de clare si bine definite... sunt realizate cu acelasi aparat pe care l-ai folosit si pana acum? :D
    Primele 2, cu cele 2 nuante contrastante, sunt superbe!!
    Imi place mult cum ai combinat totul, cizmele de cauciuc, fularul, iar rujul de pe buze e magnific!! :*

    http://diana.doubleweb.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem un Nikon D3100 si de vreo luna un obiectiv nou de 55/200 mm, am avut noroc cu lumina si peisajul si pozele au iesit intr-adevar extrem de clare. Ma bucur mult ca iti plac, si noi am fost incantati de ce a iesit :D
      Te pup,
      Anca

      Ștergere
  7. O tinuta relaxata si perfecta pentru vremea mohorata si rece. Imi plac foarte mult cizmele si fularul pufos <3

    Pink Wish Blog
    Pink Wish Facebook
    Pink Wish Instagram

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, cam asa s-a vrut tinuta si chiar s-a dovedit potrivita. Ma bucur ca e pe gustul tau :)

      Ștergere
  8. Cizmele tale, cizmele tale <3 Sa stii ca pozele tale de astazi ma relaxeaza, mi-ar placea sa ma aflu intr-un loc asemanator, o masuta, un ceai sau o cafea, poate si laptop-ul ca sa pot scrie daca-mi vine vreo idee :D Imi place tare mult tinuta, e total pe gustul meu si n-as schimba absolut nimic la ea daca as purta-o :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult de tot sa citesc asta :D E foarte bine departe de oras din cand in cand, sper ca si weekendul asta sa plecam pe undeva :)

      Ștergere