vineri, 10 ianuarie 2014

Run and Buy (or DIY): The Slogan Beanie

DSC_0021

En: You've probably seen more than one girl wearing this kind of beanie. But where to get it? Well, if you're in the mood for a little DIY project, you can sew it yourself, kinda like in the previous photos. I chose pearls, but studs, buttons or jewels could work just as well and the slogan is completely up to you. But if you're not feeling crafty, an online shop is your go to. I made a selection below and I love the "Vogue" one, but there's something for everyone!

Ro: Sigur ati zarit pe cineva purtand o caciulita cu o inscriptie in frunte si daca va doreati si voi una, am alcatuit mai jos un colaj cu optiuni pentru toata lumea. Totusi, eu va propun sa luati in calcul si varianta DIY cu perle, tinte, pietricele sau orice altceva va place. Mie mi-a luat putin mai bine de o ora sa o cos, dar sunt foarte multumita de rezultat si de faptul ca imi imbogatesc colectia de caciulite handmade inceputa iarna trecuta (cu acest exemplar). Spor la cumparat (sau confectionat :p)!
The Message Beanie

12 comentarii:

  1. you look amazing

    http://worldfashionstyle.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. nice pics;DD

    new post

    www.live-style20.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. I <3 beanies :X Ma rezum sa le cumpar pentu ca n-am rabdarea necesara pentru un DIY, dar imi place sa vad creatiile celorlalti, e misto sa porti un model unic :D

    Gold and Silver Sparkles

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu mie se intampla foarte des sa am rabdarea sa fac ceva singura, dar din cand in cand imi iese cate ceva reusit :)
      Pupici,
      Anca

      Ștergere
  4. You're so pretty ! Love the beanies you picked ! I never have enough of them !
    Sara,
    http://thecrimeofashion.blogspot.fr

    RăspundețiȘtergere
  5. Căciulițele de genul acesta sunt foarte în vogă la momentul curent. Eu "fug" de ele, pentru că încă nu am găsit una care să mă avantajeze, pe de altă parte am văzut, în blogosferă, zeci care mi-au plăcut. Spre exemplu, cele care au și plasa care se trage peste față.
    Tu ești norocoasă, ție chiar îți stă foarte bine cu căciuliță.

    RăspundețiȘtergere
  6. Love the idea of DIY beanie, you can get creative and do what ever suits you! Awesome! XO

    http://stylesensemoments.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Nice, i like it!

    santiroyalhome.blogspot.com
    Santi

    RăspundețiȘtergere